Kúpaliská zaznamenali v tejto sezóne takmer štvrť milióna návštevníkov - ktoré je ešte otvorené?

9.9.2021

Zdroj: FB MČ Rača

Páčil sa vám článok?

Celkový počet návštevníkov bratislavských mestských kúpalísk sa v tohtoročnej sezóne vyšplhal na 247.172. "Je to o 29.235 návštevníkov viac ako v minulom roku," potvrdila pre TASR Zuzana Zúbeková zo Správy telovýchovných a rekreačných zariadení (STARZ) hlavného mesta SR.

Metropola sprístupnila kúpaliská v polovici júna, sezónu ukončili posledný augustový víkend. STaRZ spravuje kúpaliská Rosnička, Lamač, Tehelné pole, Delfín, Krasňany, Rača i Areál zdravia Zlaté piesky.

Slnečné a relatívne teplé dni využili na Letnom kúpalisku Matadorka na predĺženie letnej sezóny ešte aj počas tohto víkendu, takže v sobotu 11. septembra a v nedeľu 12. septembra bude 50-metrový plavecký bazén, lehátka, bar na trávnatej ploche s doplneným sortimentom ako aj všetky ostatné atrakcie Matadorky k dispozícii verejnosti v čase od 11 do 17 hodiny. Cena vstupu je 4 eurá pre dospelých a 3 eurá pre deti od 3 do 15 rokov. Držitelia Multisportkarty majú vstup zdarma. A podľa predbežných informácií by malo byť kúpalisko otvorené aj 15. septembra, teda počas štátneho sviatku.

Zdroj: FB Letné kúpalisko Matadorka

(TASR, ars) 

Páčil sa vám článok?