VIDEO: Fanúšikovia Slovana si na portugalskom výlete pripomenuli aj zosnulého Karla Gotta!

4.10.2019

Zdroj: FB M.K.

Páčil sa vám článok?

Niekoľko desiatok futbalových priaznivcov ŠK Slovan Bratislava vyrazilo na náročnú, niekoľkodňovú cestu do portugalského mesta Braga, aby povzbudili svojich hráčov v druhom zápase skupiny proti miestnemu Sportingu. Napokon však ich výlet nebol zbytočný, pretože si dvakrát zakričali gól a na záver sa spolu s hráčmi tešili z nečakanej remízy 2:2 a zisku bodu na horúcej portugalskej pôde. Priamo na štadióne si zaspomínali si aj na československého speváka Karla Gotta, ktorý 1. októbra v Prahe zomrel...

Prvýkrát si fanúšikovia belasých mohli zakričať: "Gól!" na konci prvého polčasu, kedy z pokutového kopu na dvakrát skóroval kanonier Slovana Andraž Šporar. 

Ešte väčšiu radosť mali priaznivci Slovana z vlastného gólu Bragy, ktorý padol necelých 5 minút pred koncom zápasu a znamenal remízu 2:2.  

Po stretnutí sa prišli futbalisti podeliť o radosť zo zisku nečakaného bodu pred tribúnu, z ktorej ich po celý čas neúnavne povzbudzoval tábor belasých.

 V útrobách štadiónu v Brage spustili slovanisti aj zborovo spievanú skladbu Kávu si osladím od zosnulej legendy Karla Gotta:

(ars)

Páčil sa vám článok?