VIDEO: Futbalistky ŠK Slovan dnes ukončia svoje pôsobenie v Lige majstrov - dočkajú sa na záver víťazstva?

13.8.2019

Zdroj: Šk Slovan com

Páčil sa vám článok?

Záverečnými dvoma zápasmi sa dnes ukončí kvalifikačný miniturnaj Ligy majstrov žien vo futbale. Hráčky ŠK Slovan Bratislava po dvoch prehrách stratili nádej na postup z 5. skupiny, ale napriek tomu sa tešia aj na svoj záverečný súboj proti moldavskému majstrovi, ktorým je Agarista Anenii Noi. Odohrajú ho totiž na národnom futbalovom štadióne Tehelné pole, čo je pre belasé dievčatá určite veľká motivácia!

"Naše ženy dnes zažijú svoju premiéru na novom Tehelnom poli!!! Vo svojom poslednom zápase na turnaji Ligy majstrov sa na "posvätnej" belasej pôde o 17.00 h postavia proti moldavskému Agarista-SS Anenii Noi. Upozorňujeme fanúšikov, že otvorená bude iba A tribúna a vstup na štadión je možný len zo strany od NTC! Príďte podporiť belasé dievčatá!" napísali na facebookovú stránku ŠK Slovan Bratislava ženy jej administrátori.  

Prvé dva zápasy svojej skupiny v kvalifikácii do Ligy majstrov odohrali slovanistky na Pasienkoch. Najskôr podľahli vo vyrovnanom boji Ferencvárosu Budapešť 1:3 a v sobotu nestačili ani na srbský Spartak Subotica, keď utrpeli debakel 0:7. 

Zatiaľ teda strelili "belasé" len jeden gól, ale radosť z neho mali náramnú:  

Určite aj ony veria, že Tehelné pole pokrstia viacerými ďalšími presnými zásahmi a hlavne víťazstvom, veď ich moldavský súper patrí do najslabšieho výkonnostného koša, o čom svedčia aj prehry 0:12 so Suboticou a 0:2 s Budapešťou na turnaji, ktorý sa v uplynulých dňoch odohrával v Bratislave. 

(ars)

Páčil sa vám článok?