VIDEO: V septembri čaká Bratislavu ďalší OKTAGON – na čo sa môžu jeho návštevníci tešiť?

12.7.2019

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Obľúbené podujatie OKTAGON sa opäť vracia do nášho hlavného mesta a znova na Zimný štadión Ondreja Nepelu! Fanúšikovia MMA si opäť prídu na svoje - okrem tvrdých bojov známych profesionálov, uvidia aj veľmi obľúbené ženské súboje...

Hlavný zápas obstará bratislavské duo rivalov Samuel Pirát Krištofič a Robo Pukač! Uvidíme aj titulovú bitku československých jednotiek bantamovej váhy, kde sa proti sebe postavia domáci Tomáš Deák a český vyzývateľ Filip Macek. Po dlhšej dobe sa v klietke a pred domácim publikom predstaví aj „otec slovenského MMA“ a legendárny trenér šampiónov Ilja Škondrič.

OKTAGON 14 bude taktiež dejiskom finálového zápasu unikátneho ženského #projektY, na ktoré sa už niekoľko mesiacom intenzívne pripravujú dve Češky a dve Slovenky, pričom svoje želiezko v ohni bude mať aj Bratislava v podobe Petry Batthyánovej – takmer rovnomennej dcéry známeho slovenského herca. Druhou Slovenkou vo finálovom kvartete je Eva Borodáčová zo Žiliny.   

Zdroj: Oktagon

​Do klietky sa postavia aj dve Slovenky - Petra Batthyányová z Bratislavy (vľavo) a Žilinčianka Eva Borodáčová (druhá zľava).  

V ringu okrem krásnych dievčat nebudú chýbať ani ďalší skúsení borci, akým je napríklad  Miloš „Meloun“ Petrášek, ale aj iné hviezdy OKTAGON-u...Túto akciu si 14. septembra 2019 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu určite nenechá ujsť žiadny fanúšik MMA!

(ars)

Páčil sa vám článok?