FOTO: Tenista Novak Djokovič sa včera nečakane objavil v Bratislave - čo tu robil?

17.2.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Najlepší tenista sveta - Srb Novak Djokovič bol včera, teda v sobotu 16. februára videný v centre Bratislavy. Oblečený v slušivom obleku si to nasmeroval k Dómu svätého Martina, kde sa konala svadba dcéry jeho trénera Mariána Vajdu. Nikola Vajdová si brala si za manžela slovenského tenistu Jozefa Kovalíka...

Jozef Kovalík sa s Nikolou Vajdovou zasnúbili vlani 17. júla, tesne pred jeho fantastickým ťažením na turnaji v Hamburgu a ich svadba sa konala skoro na deň presne po siedmich mesiacoch v Dóme svätého Martina. Nechýbal na nej otec nevesty Marián Vajda, ktorý je v súčasnosti opäť hlavným trénerom svetovej tenisovej jednotky - 31-ročného Srba Novaka Djokoviča a práve na jeho pozvanie prišiel na sobáš do Bratislavy aj slávny športovec.

Zdroj: FB N.V.

​Rodinka Mariána Vajdu aj s dnes už čerstvými novomanželmi Nikolou a Jozefom Kovalíkovcami.

Ešte pred obradom sa s ním na pamiatku odfotografovala televízna moderátorka Simona Simanová, ktorá je zase životnou partnerkou iného slovenského tenistu - Lukáša Lacka. Ten sa však svadby kolegu a trénerovej dcéry nemohol zúčastniť, pretože bol akurát na turnaji v USA. Zastupoval ho však aspoň ich spoločný synček Lucas.

Zdroj: FB S.E.S.

​Pochopiteľne, že nemohla chýbať ani spoločná fotografia s manželmi Kovalíkovcami. Úplne vľavo ja Novakova partnerka Jelena:

Zdroj: FB N.D.

Zdroj: Instagram Nowak Djokovič

​V sprievode svojho trénera a dobrého kamaráta Mariána Vajdu a manželky...

Zdroj: FB L.K.V.

Nole, ako znie jeho tenisová prezývka, nechýbal ani na svadobnej hostine, kde si zase zapózoval s dcérou Jozefa Vajdu - Leou Klimo Vajdovou a vnučkou populárneho slovenského herca...​

(ars)

Páčil sa vám článok?