FOTO a VIDEO: Futbalistky ŠK Slovana sa stali najlepším športovým kolektívom v Bratislavskom kraji

8.2.2019

Zdroj: Magistrát mesta Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Futbalistky Slovana Bratislava sa stali víťazkami internetovej ankety o najlepší športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja za rok 2018. Cenu si prevzali na slávnostnom galavečeri v Primaciálnom paláci, kde ich privítal aj primátor hlavného mesta Matúš Vallo. Ten sa s hráčkami nahodených v nádherných róbach na pamiatku aj odfotografoval.

Futbalistkám ŠK Slovan Bratislava sa podarilo v uplynulej sezóne získať titul majstra Slovenska ako aj víťazstvo v Slovenskom pohári, kde vo finále zdolali svojho najväčšieho rivala - družstvo Partizána Bardejov. Počas leta sa hráčky v belasých dresoch predstavili na kvalifikačnom turnaji Ligy majstrov v Slovinsku, kde si hanbu neurobili, aj keď napokon do vyraďovacích bojov nepostúpili. V internetovom hlasovaní o najlepší športový kolektív v meste Bratislava a Bratislavskom kraji získali najvyšší počet hlasov a zaslúžene zvíťazili. 

Zdroj: FB SlovanPositive.com

​V Primaciálnom paláci si spolu zapózovali zľava: Simona Bačová, Sandra Pribilová, Alexandra Hollá, Viktória Čériová, Monika Bytčánková, Dominika Rezeková, Denisa Mráziková a Dominika Koleničková. 

​Ich účinkovanie v Lige majstrov si môžete pripomenúť v tomto videu:

V tejto sezóne sú hráčky ŠK Slovan Bratislava zatiaľ v domácej súťaži na 2. mieste, o čom rozhodla ich jediná prehra na pôde konkurenčného Partizánu Bardejov. Ich jesenné výsledky vyzerali takto: FC Nitra (vonku) 5:0, Spartak Myjava (doma) 3:1, Spartak Trnava (vonku) 5:0, NMŠK Bratislava (doma) 3:0, Žilina (vonku) 3:0, Dukla Banská Bystrica (vonku) 2:1, MFK Ružomberok (doma) 9:0, Partizán Bardejov (vonku) 1:2 a Lokomotíva Košice (doma) 6:0.

Zdroj: FB SlovanPositive.com

​Jarná časť ligy sa začína 30. marca 2019, kedy najskôr ukáže svoju formu druhý bratislavský klub NMŠK proti Spartaku Trnava a slovanistky sa o deň neskôr predstavia doma proti Nitre. 

(ars)

Páčil sa vám článok?