Tip na voľný čas: Kam za športom cez víkend? Najviac láka hokejový turnaj

8.2.2019
0
Hokej - Slovensko

Zdroj: szlh.sk

Páčil sa vám článok?

Počas tohto športového víkendu je najväčším lákadlom hokejový turnaj Kaufland Cup v Bratislave (7. - 9. februára) na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Národný tím SR odohrá na Kaufland Cupe dva zápasy. Vo štvrtok 7. februára o 18.00 h nastúpil proti Bielorusku, nad ktorým vyhral 2:1 po samostatných nájazdoch a v sobotu 9. februára o 16.00 h si zmeria sily s hokejistami Ruska. Obaja súperi Slovenska na seba narazia v piatok 8. februára o 18.00 h. Bratislavskí diváci uvidia zápasy reprezentačnej úrovne prvýkrát od apríla 2017, keď Slováci na domácom ľade privítali Fínov v príprave na svetový šampionát v Nemecku a vo Francúzsku.

Jediný nováčik v tíme je Adam Liška, ktorý si pozvánku vypýtal stabilnými výkonmi v Kontinentálnej hokejovej lige v drese Slovana Bratislava. Okrem neho v nominácii sú ešte ďalší traja hráči Slovana – obranca Michal Sersen a útočníci Patrik Lamper a Matúš Súkeľ.

,,Chcem všetkým svojimi výkonmi dokázať, že v tomto výbere nie som náhodne a že som jeho plnohodnotným členom. Pre každého hokejistu je snom dostať sa do reprezentácie. V kádri je viacero mladších hráčov a tak moja pozícia je tu jednoduchšia ako v Slovane,“ vraví bratislavský rodák A. Liška.

  1. FEBRUÁRA

HOKEJ: Kaufland Cup - Bratislava-ZŠ Ondreja Nepelu: Bielorusko - Rusko-olympijský výber (18.00)

  1. FEBRUÁRA

    ATLETIKA: Otvorené halové majstrovstvá západoslovenskej oblasti - Bratislava (hala Elán, 9.00)

    BASKETBAL: Extraliga žien - nadstavbová časť - skupina o 5. - 8. miesto - 4. kolo: BK Slovan Bratislava - BAM Poprad (ŠH Dom športu, 18.00)

    HOKEJ: Kaufland Cup - Bratislava-ZŠ Ondreja Nepelu: Slovensko - Rusko-olympijský výber (16.00)

    LUKOSTREĽBA: Slovenský pohár v halovej    lukostreľbe - Bratislava - región 1

FUTBAL: prípravný zápas FC Petržalka - FK Rača (Ovsište, 16.00)

  1. FEBRUÁRA

ATLETIKA: Otvorené halové majstrovstvá východoslovenskej oblasti - Bratislava-hala Elán (8.00)

(mv)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie