Artmedia je bez fanklubu

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Chcem iba reagovať na článok, že Artmediu opustili fanúšikovia. Áno, lebo už aj pán Kmotrík sa vyjadril, že chce mať trnavského diváka, predtým tréner Weiss v prípravnom zápase v januári tvrdil, že on takýchto fanúšikov nepotrebuje, že máme chodiť fandiť na Matadorku.

A vrcholom všetkého je, že už nie sme Petržalka a idú nám búrať štadión, tak veru s týmto verný fanúšik Petržalky nemôže nikdy súhlasiť. Ja pri Petržalke ostávam dovtedy, kým budeme hrať na vlastnom, za Starým mostom, potom ma nikto nikdy nedostane na firemný klub pána Kmotríka. Verní fans boli na zápase s Espanyolom, ale keďže sa s daným stavom už nič nedá urobiť, tak sa zahrali na klasického diváka, ktorý nepovzbudzuje, iba sa pozerá, pretože mu berú to, kvôli čomu žil, čomu daroval všetko a obetoval ozaj veľa vecí.

Nikdy som neľutovala žiadny zápas, ani pri mínus 10 stupňoch. Len páni v sakách si fanúšikov vážiť nevedia. Áno, chudáci hráči bez fanklubu, ale s tým páni vo vedení museli rátať, keďže už protesty a sťažnosti boli a ako je vidieť, im to je jedno. Tak preto prosím autora článku, nech na fanúšika nekydá, je tu niekto iný, kto za daný stav môže. A pokiaľ nerozumie tomu, čo sa tu deje, tak nech je radšej ticho.

Páčil sa vám článok?