Fanúšikovia Slovana majú svoj fan klub, hráči sa zatiaľ trápili na korčuliach

7.10.2006
0
Páčil sa vám článok?

Nevydarená sezóna neznamenala zanevrenie fanúšikov na svoj Slovan. Všetci, ktorí pri ňom stáli v slávnych chvíľach, ale najmä tí, ktorí ho podporili v horších obdobiach, si počas prestávky dokonca založili fan klub.

Na stretnutí s vedením sa jeho zástupcovia dohodli na spolupráci. Generálny manažér Maroš Krajči dokonca sľúbil pre všetkých registrovaných fanúšikov zľavu pri kupovaní permanentiek a naznačil, že klub pomôže aj počas výjazdov na súperove klziská. Takisto sa dohodlo, na ktoré miesto v hľadisku sa budú môcť vyvesovať vlajky a spresnilo sa aj fungovanie kotla v sektore D2.

Zatiaľ čo fanúšikovia riešili svoje záležitostí, hokejisti skúšali hrať futbal (v Pezinku), prípadne si obúvali korčule a vybiehavali na hrádzu popri Dunaji. Výnimku mal iba tréner Rostislav Čada: „Mňa už na korčule nedostanú, nedovolia mi to zdravotné problémy,“ vysvetľoval svoju neúčasť v hokejovom hade vinúcom sa na hrádzi kormidelník Slovana.

Medzi hráčov sa však zapojil jeho asistent Róbert Pukalovič, ktorý bol dokonca enormne rýchly. Ako však vysvetlila internetová stránka Slovana, dôvod nebol v jeho zázračnom omladení. Robo Pukalovič si totiž na rozdiel od hokejistov, ktorí používali in-line, obúval rýchlokorčuliarske korčule...

Počas prípravy už v mužstve chýbal Michal Macho. Ten využil ponuku San José Sharks a išiel hľadať šťastie do NHL, kde by mal podpísať nováčikovskú dvojcestnú zmluvu. Práve jeho odchod bol impulzom pre trénera Čada, aby vniesol požiadavku - doplniť káder ešte o jedného útočníka!

(mm)

Páčil sa vám článok?