Inter Bratislava sa pokúsi zachrániť v lige

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Po utorňajšom 34. kole (skončilo sa po našej uzávierke) prichádzajú na rad posledné dve kolá najvyššej futbalovej súťaže. Dvojica bratislavských zástupcov sa v nich pokúsi vybojovať to, o čo sa celú jar snažila - Artmedia obhájiť titul, Inter zachrániť sa.

V ťažšej pozícii pozíciu sú určite Petržalčania. Tí majú po prehre 0:3 v Ružomberku už päťbodovú stratu na vedúcich Liptákov a nečakalo sa, že práve utorňajšie kolo niečo zmení (Artmedia nastúpila doma s B. Bystricou, MFK v Dubnici).

Rozhodovať by sa preto malo v záverečných dejstvách, keď Petržalčania v sobotu 27. mája cestujú do Trenčína a v stredu 31. mája doma privítajú Inter.

Žlto-čierni hrali svoj možno rozhodujúci duel v utorok v Púchove a napriek trojbodovej strate nesmeli vyjsť naprázdno, pretože v posledných zápasoch majú veľmi ťažký žreb - v sobotu hostia nebezpečnú Žilinu a v stredu v poslednom ligovom kole hrajú v Petržalke.

Menší šláger sa hrá aj v druhej lige. Futbalisti Slovana Bratislava hostili v stredu 24. mája na Tehelnom poli trnavské béčko...

Páčil sa vám článok?