Juraj Čobej verí, že sa postaví do bránky

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Pár sekúnd, ktoré vošli do histórie. V prípravnom zápase Slovensko - Belgicko vybehol s kapitánskou páskou Juraj Čobej. Jesenný hrdina ťaženia Artmedie v Lige majstrov sa takto zvítal a súčasne aj rozlúčil s reprezentačnou kariérou.

Po dohode s vedením reprezentácie sa Juraj po vyše dvoch minútach pobral z ihriska a uzavrel tak jednu z kapitol svojej futbalovej kariéry. „Tých pár sekúnd v bránke prešlo veľmi rýchlo. Tajne som však dúfal, že sa niečo stane, niečo, aby som mohol zostať na ihrisku o niečo dlhšie, no nič sa nestalo a ja som podľa dohody išiel dole,“ prezradil petržalský brankár. Jediné, čo ho na reprezentačnej premiére i derniére teda mrzelo, bol fakt, že sa poriadne nedotkol lopty. „V kútiku duše som bol pripravený na to, že na súper nejako preverí, zasahovať som však nemusel.“

Jedna Čobejova kapitola sa skončila, druhá však stále nie je uzavretá. „S vrcholovým futbalom sa stále nelúčim, Už zajtra chcem stáť znovu v bránke,“ doplnil Juraj Čobej, ktorý stále verí, že sa ešte objaví v bránke svojej Artmedie.

Páčil sa vám článok?