Úspech pozemných hokejistov Rače

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Muži i ženy KPH Rača v pozemnom hokeji sa prebojovali v medzinárodnej súťaži Interliga (hrajú ešte tímy Maďarska, Slovinska, Chorvátska) do záverečných bojov v slovinskom Lipovci.

Muži skončili na 4. mieste, keď po postupe zo skupiny podľahli Mor. Topliciam 2:3 (góly za Raču Viola, Chodas) a Lipovcu 1:6 (M. Čerňanský). Tretie sú Šenkvice, prehrali s Lipovcom 0:4 a Mor. Toplice zdolali 3:1 (Šoka, Melichár, Parajka). Poradie: 1. Lipovci, 2. Epitök (Maď.), 3. Šenkvice, 4. Rača, 5. Mor. Toplice, 6. Ares (Maď.).

U žien Rača zdolala Triglav Predanovi 2:0 (Cichová, Chebanová) a Mor. Toplice 5:1 (T. Fischerová 2, Cichová, Chebanová, P. Fischerová. Račianky obsadili 2. miesto, tretie sú Zl. Moravce, ktoré prehrali s Predanoci 0:1 a vyhrali nad Mor. Toplice 3:1. Poradie: 1. Zrinjevac, 2. Rača, 3. Zl. Moravce, 4. Mor. Toplice. Jeden z našich ženských tímov sa dostane do finále, pretože hrá druhý s tretím a prvý so štvrtým.

„Interliga potvrdila stúpajúcu formu nášho pozemného hokeja, na čom má nepochybne zásluhu aj to, že už rok trénujeme na umelej tráve Národného štadióna Pavla Rosu v Rači,“ povedal prezident zväzu Vladimír Margolien.

Páčil sa vám článok?