Futbalisti Slovana vykročili za titulom, chcú aj pohár

6.3.2013
0
Futbalisti slovana  vykročili za titulom, chcú  aj pohár - skslovan_ZM
Páčil sa vám článok?

V prvom jarnom zápase Corgoň ligy privítali futbalisti ŠK Slovan Bratislava ako vedúci tím tabuľky druhý ViOn Zlaté Moravce a šláger kola sa skončil debaklom hostí - Bratislavčania na Pasienkoch vyhrali 4:1.

„Naše mužstvo však hralo vynikajúco, zápas nám vyšiel. Mali sme výbornú medzihru, boli sme efektívni, boli tam veľmi dobré individuálne výkony. Predviedli sme veľa pekných kombinácií. Vysoko si cením prístup, bojovnosť a nasadenie hráčov. Vedeli, že proti Moravciam treba hrať na doraz, lebo je to mužstvo, ktoré má svoju silu. Nakoniec sa nám to podarilo a výsledok je veľmi pekný. Cením si ho dvojnásobne, lebo sme ho dosiahli proti druhému tímu tabuľky,“ povedal po zápase tréner Samuel Slovák.

Pred Zlatými Moravcami tak slovanisti zvýšili náskok na 9 bodov, pred aktuálne druhými Košicami majú odstup 7 bodov. Najbližšie hrajú bratislavskí futbalisti v nedeľu 10. marca 2013 v Nitre, o týždeň neskôr 16. marca o 17.30 h privítajú na domácom trávniku Duklu Banská Bystrica. Na Pasienkoch bude dve hodiny pred začiatkom zápasu opäť otvorená Funzóna mladých slovanistov.

Hráči Slovana Bratislava tak smelo vykročili za cieľom, ktorý stanovilo vedenie klubu - dať za sezónou majstrovskú bodku a získať Slovenský pohár. Prvý zápas semifinále Slovnaft Cupu bude už o mesiac - 9. apríla 2013 o 17.30 h v Košiciach proti miestnemu MFK.

(ado)

Páčil sa vám článok?