Študentský beh bude tento rok 11. novembra

27.10.2012
0
Študentský beh bude tento rok 11. novembra - Studentsky beh
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 11. novembra 2012 sa pri príležitosti Medzinárodného dňa študentov pobeží v Bratislave Študentský beh. Jeho cieľom je najmä podpora športovej aktivity u mladých ľudí, u študentov a všetkých, ktorí si chcú pripomenúť, že v minulosti tiež boli študentmi.

Trasa Študentského behu vedie popri vysokých školách, od Prírodovedeckej fakulte, popri FTVŠ pri Moste Lafranconi, ďalej pokračuje k nábrežiu Dunaja až k FF UK, odkiaľ sa pobeží cez Starý most a vracia sa nazad po petržalskej hrádzi, cez Most Lafranconi späť až do cieľa v Mlynskej doline. Za Starým mostom je pre bežcov pripravená občerstvovacia stanica. Táto trasa je bezpečná a vhodná pre bežcov každej vekovej kategórie. Trať meria 12,5 km. Čas sa bude merať elektronickými čipmi. Ocenení budú prví traja najrýchlejší bežci vo 8 kategóriách.

Registrácia je na www.mojevent.sk alebo v mieste štartu. Štart (o 11.00 h) aj cieľ bude v Mlynskej doline pred internátom Ľ. Štúra, prezentácia bežcov bude od 9.00 do 10.30 h. Študentský beh organizuje agentúra Quinta Essentia a mesto Bratislava.

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?