V generálke na ligu futbalisti Slovana zdolali Myjavu

19.2.2012
0
V generálke na ligu futbalisti slovana zdolali myjavu - Slovan myjava
Páčil sa vám článok?

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava vyhrali v sobotňajšom prípravnom zápase nad druholigovým Spartakom Myjava 5:2. Išlo o posledný prípravný zápas pred začiaktom jarnej časti Corgoň ligy - belasí začínajú v sobotu 25. februára 2012 o 14.30 h v Nitre.

ŠK Slovan Bratislava - Spartak Myjava 5:2 (1:2)
Góly Slovana:
19.Smetana, 53. Grendel, 57.Meszáros, 69. Milinkovič, 79. Bagayoko
Slovan: Kováč (46. Putnocký) - Bagayoko, Kladrubský (66. Kolčák), Jánošík (46. Dosoudil), Pauschek - Kopúnek (46. Žofčák), Grendel (76. Szarka) - Piliev (46. Mészáros), Milinkovič, Halenár (70. Čermák) - Smetana (46. Šebo)

Súper vstúpil do stretnutia lepšie. Na strane domácich dominovala nepresná hra. Myjava hrozila najmä z protiútokov, pričom jej vyšli hneď dva. Hostia sa tak nečakane dostali do vedenia. Slovan sa gólovo vzchopil až v 19. min, kedy Halenár našiel pekným centrom Smetanu. Ten sa presadil hlavou vo vzduchu. V 24. min skúšal pozornosť brankára hostí Piliev z diaľky, no neuspel.

Do druhého polčasu nastúpilo množstvo nových hráčov a to sa odrazilo i na hre. Prihrávky sa spresnili a na hru Slovana bol hneď iný pohľad. Väčšina druhého polčasu sa odohrala na polovici súpera. Vyrovnanie zabezpečil v 53.min Grendel, keď obstrelil brankára súpera po zemi. O štyri minúty boli už domáci vo vedení. Tento raz Meszáros doklepol strieľaný center Milinkoviča. V 69.min sa krásnou strelou prezentoval Milinkovič a uspel - 4:2. Domáci boli i naďalej aktívnejší a to sa im vyplatilo v 79.min. Bagayoko spracoval dlhú prihrávku do behu, nezaváhal a prekonal myjavského gólmana po piaty raz. V závere súboja sa veľa zaujímavého nestalo, a tak Slovan zakončil zimnú prípravu víťazstvom 5:2.

(skslovan)

Páčil sa vám článok?