V Čunove sa predstavia wakebordisti

9.6.2011
0
Páčil sa vám článok?

Už čoskoro sa v Čunove predstaví súťaž Red Bull Upstream - wakebording proti prúdu! V sobotu 18. júna 2011 sa stretnú extrémni wakeboardisti z celého sveta na čunovskej divokej vode, aby predstavili túto úplne novú športovú disciplínu.

Na Red Bull Upstream vymenia tradičnú stojatú vodu za zradné prúdy a divokú riavu so spenenými vlnami. Wakebordisti ťahaní proti prúdu navijakom rýchlosťou 30 km/h predvedú svoje skokanské umenie na piatich prekážkach. Trať bude mať takmer 180 metrov, pričom s pripnutými doskami na nohách sa bude preskakovať aj slávny a obávaný skok Niagara.

Do skoku bude hrať DJ Junior, počas podujatia sa návštevníci môžu tešiť na live act VECa, exhibične si zajazdí majsterka sveta vo wakeskate Zuzka Vráblová a najlepší slovenskí freestyle kajakári bratia Andrássyiovci. Skejťáci si môžu vyskúšať Tasty minirampu. Začiatok celej akcie je o 15.00 h (štart Red Bull Upstream), od 16.00 do 18.00 je finále a dvanástimi najlepšími pretekármi, od 19.00 h afterparty v areáli Divoká voda a od 22.00 h afterparty v Summer club Incheba.

(mm)

Páčil sa vám článok?