Ragbisti budú mať v marci tréningovú stáž

26.2.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavskí ragbisti v spolupráci so Slovenskou ragbyovou úniou usporiadajú v sobotu 5. marca 2011 na svojom ihrisku na Základnej škole Kalinčiakova 12 otvorenú tréningovú stáž pred začiatkom odvetnej časti Slovenskej 7s ligy.

Po jesennej časti v nej vedie bratislavsky Slovan, RK Bratislava je na druhom mieste, o skóre pred trnavským Spartakom. Stáž povedie prezident Slovenskej únie a zároveň vyškolený tréner medzinárodnej ragbyovej federácie Eduard Krutzner, spoločne s trénerom Slovenského reprezentačného mužstva Jurajom Jíšom.

Na stáži sa zúčastnia okrem všetkých slovenských mužstiev aj ženy a juniori bratislavského Slovana. Podujatie je, samozrejme, otvorené pre širokú bratislavskú verejnosť, ktorá má záujem vyskúšať si tento olympijsky šport na vlastnej koži, či už v mužskej, ženskej alebo v mládežníckej kategórii.

Začiatok je plánovaný na 12.00 h, akcia potrvá až do 17.30 h. O 18.00 h sa začne promozápas v klasickom 15-kovom rugby, kde sa proti sebe vôbec prvý raz v histórii postavia dve čisto slovenské mužstvá, a to Slovan Bratislava a výber 7s ligy.

(mm)

Páčil sa vám článok?