Agassi nepríde, v NTC si zahrá Kurnikovová

27.10.2010
0
Páčil sa vám článok?

Organizátori 3. ročníka exhibície Tennis Classic museli urobiť zásadnú zmenu. Po oznámení manažmentu Andre Agassiho o požiadavke na presunutie jeho zápasu na neskorší termín narýchlo zmenili hlavné postavy a rozhodli, že protagonistami akcie budú v pondelok 22. novembra 2010 Thomas Muster, Anna Kurnikovová, Dominika Cibulková a Dominik Hrbatý.

„S poľutovaním musím oznámiť, že vzhľadom na hráčovu vyťaženosť a na odporúčanie jeho lekára nás manažment Andre Agassiho požiadal o zmenu termínu plánovanej exhibície s posunom na budúci rok. Na základe týchto informácií sme sa dohodli na jeho účinkovaní až v roku 2011 a tento rok privítame inú zostavu tenistov. Podpísali sme zmluvu s momentálne najvychytenejšou hráčkou svetových tenisových exhibícií Annou Kurnikovovou a dohodnutí sme už aj na účinkovaní bývalej svetovej jednotky Thomasa Mustera,“ vyhlásil hlavný organizátor Roman Šmotlák.

„Som smutný, že nemôžem hrať tento rok v novembri, teším sa však, že sa čím skôr vrátim do Rakúska a na Slovensko,“ uvádza sa v Agassiho vyhlásení, ktoré priniesli bratislavskí organizátori. Zmena upraví aj ceny vstupeniek. „Anna Kurnikovová je síce v ženskom tenise dodnes najobletovanejšou hráčkou, podobne ako Andre Agassi v tom mužskom, ale Agassi je len jeden. Aj preto sme sa rozhodli, že ceny vstupeniek na tohtoročný Tennis Classic sa začnú už na 19 eurách,“ prezradil Roman Šmotlák.

V NTC si od 19.00 h zmerajú v dvojhre sily Dominik Hrbatý s Thomasom Musterom a spoločne budú zabávať divákov aj v zmiešanej štvorhre. Exkluzívne pre Tennis Classic sa dá na pár hodín dokopy úspešný pár z austrálskeho Perthu 2009 Dominika Cibulková - Dominik Hrbatý a na kurte si to rozdá s párom Anna Kurnikovová - Thomas Muster.

(db)

Páčil sa vám článok?