Nedeľný duel ŠK Slovan - Trnava je rizikový

9.9.2010
0
Páčil sa vám článok?

Keďže Únia ligových klubov (ÚLK) vyhlásila nedeľňajší zápas 8. kola futbalovej Corgoň ligy ŠK Slovan Bratislava - Spartak Trnava (začiatok o 19.00 h) na štadióne na Pasienkoch za rizikový, Slovan preto v porovnaní s ostatnými ligovými zápasmi v snahe zaistiť maximálnu bezpečnosť a komfort všetkých divákov prijal nadštandardné bezpečnostné opatrenia.

Štadión bude otvorený už od 17.00 h, pretože diváci sa budú musieť podrobiť prísnym prehliadkam. Vedenie FC Spartak Trnava preto odporúča svojim priaznivcom, aby na štadión prišli v dostatočnom časovom predstihu a upozorňuje, že ani prípadný neskorý príchod nebude mať vplyv na kvalitu a rýchlosť bezpečnostných prehliadok. Vstupenky pre fanúšikov Spartaka sú špeciálne označené a ich distribúciu zabezpečuje výhradne FC Spartak Trnava. Vstup s týmito lístkami bude možný len z Trnavskej ulice od nákupného centra Kaufland, pričom tento priestor bude pod kontrolou príslušníkov polície SR.

"Každá osoba musí prejsť cez turniket s platnou vstupenkou a zároveň sa podrobiť bezpečnostnej prehliadke. Pri tejto kontrole budú divákom odobraté všetky zakázané predmety zobrazené pred vstupom na tabuli," uvádza sa v pokynoch FC Spartak Trnava pre svojich fanúšikov. "Na štadión nie je povolené vnášať ani akékoľvek nápoje vo fľašiach. Osoby, ktoré budú zjavne pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok, nebudú na štadión vpustené. Každý divák musí na vyzvanie príslušníkov SBS pri vstupe na tribúnu predložiť vstupenku a podrobiť sa bezpečnostnej prehliadke pri každom vstupe i pri opustení sektoru. Jednotlivé sektory na štadióne budú nepriechodné a rozdelené zábranami. Vyzývame divákov, aby mali pri sebe vstupenky počas celého zápasu, predovšetkým pri opustení sektoru. Vstupenky sú jednovstupové, to znamená, že po vstupe na štadión už nie je možné z jeho areálu odísť a následne sa vrátiť. V tomto prípade sa majitelia vstupeniek, ktoré už raz boli použité na vstup, cez turniket nedostanú."

(sita)

Páčil sa vám článok?