Vyhrajte vstupenky na majstrovstvá v kanoistike

28.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

Po ôsmich rokoch sa Majstrovstvá Európy v kanoistike na divokej vode opäť vracajú do Areálu vodných športov v Čunove. A čitatelia Bratislavských novín môžu byť pri tom - hráme o 5 rodinných vstupeniek pre 4 osoby na trojdňové majstrovstvá, ktoré sa začínajú vo štvrtok 3. júna 2010.

Za uplynulých osem rokov sa Slovensko stalo v tomto olympijskom športe najväčšou krajinou na svete. Vodný slalom s medailovou bilanciou 7 zlatých, 2 strieborné a 1 bronzová je najúspešnejším slvenským olympijským športom. Reprezentanti a olympijskí víťazi Michal Martikán, bratia Peter a Pavol Hochschornerovci, Elena Kaliská, ale aj Jana Dukátová, či bratranci Škantárovci sa stali športovými symbolmi, vzormi pre mládež, ale aj obdivovanými športovými hviezdami, ktoré nám právom závidí celý športový svet.

Majstrovstvá Európy budú mať po prvýkrát prívlastok "zelené", pretože organizačný štáb aj slovenskí športovci budú využívať a zároveň testovať výhradne vozidlá poháňané na stlačený zemný plyn – CNG, pri ktorých v porovnaní s vozidlami na benzín alebo naftu do ovzdušia uniká výrazne menej emisií a nevznikajú takmer žiadne sadze.

Príďte si po neopakovateľné športové zážitky a podporte našich reprezentantov. Viac informácií a kompletný program ME nájdete na www.canoeslalomeuro2010.org. Viac o výsledkoch testov automobilov na CNG na www.facebook.com/vodaci

Pre všetkých bratislavských fanúšikov divokej vody sme pripravili súťaž! Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku, správne vyplniť kontaktný formulár a mať šťastie v žrebovaní. Žrebujeme piatich výhercov, ktorí  získajú po 4 lístky na celé ME a môžu prísť povzbudiť slovenských reprezentantov s celou rodinou alebo priateľmi. Výhercov vyžrebujeme v stredu, 2. júna 2010 ráno.



Rodinnú vstupenku pre 4 osoby na ME v kanoistike vyhrávajú:
  1. Mária Moravčíková
  2. Peter Lauro
  3. Zuzana Rausova
  4. Judita Majláthová
  5. Ľubomir Huska

Výhercom blahoželáme, o spôsobe prevzatia výhry budú informovaní elektronickou poštou na e-mail uvedený v kontaktnom formulári.

Páčil sa vám článok?