Závodisko pripravilo aj prekvapenia

21.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavské Závodisko má za sebou prvé jarné dostihy a pripravuje sa na vrcholy sezóny. Jedným z nich bude už nedeľa 23. mája 2010, keď sa pobeží Veľká jarná cena.

Okrem samotných dostihov sa návštevníci môžu tešiť aj na zaujímavý program s niekoľkými prekvapeniami. “Tretí rok po sebe sa uskutoční súťaž O najkrajší detský klobúčik a Chipitou. Deti, ktoré využijú svoju zručnosť a kreativitu, sa môžu so svojimi výtvormi predstaviť aj na pódiu. Najkrajšie detské klobúčiky odmeníme a ich majitelia získajú pekné ceny,” prezradila vedúca marketingu Viera Komárová.

Rovnako príťažlivým podujatím by mal byť aj 2. ročník akcie Herci varia Závodisku, pomáhajú ekológii. “Herci štyroch divadiel - Novej scény, Astorky, Divadla Andreja Bagara v Nitre a Divadla J. Palárika v Trnave - uvaria a prinesú svoje kulinárske špeciality, ktoré za symbolické sumy, v centoch, ponúknu návštevníkom Závodiska.

Za vyzbierané peniaze sa potom nakúpi do areálu zeleň. V minulom roku sa za vyzbierané eurá zasadili štyri stromy, ktoré sa ujali, zakvitli a areál, ktorý využívajú Bratislavčania na rekreáciu a oddych opäť opeknel. Každé divadlo má v areáli svoj strom s tabuľkou. Okrem toho Nová scéna predstaví na pódiu ukážky z najnovšieho muzikálu Boy band,” informovala Viera Komárová. V nedeľu 23. mája sa navyše predstaví aj nová kozmetická značka, ktorej vizážistky upravia návštevníčky a poradia im, ako skrásnieť a ako sa namaľovať.

Dva týždne po Veľkej jarnej cene už príde na rad lahôdka roka, Turf gala (6. júna 2010) - Viera Komárová: “Na tento deň pripravujeme súťaž O najkrajší dámsky klobúk, okrem toho vystúpia mažoretky, deti sa budú môcť povoziť na koníkoch, uskutoční sa autogramiáda missiek, ochutnávky tovarov, rôzne prezentácie a bohatý kultúrny program a lákadlom bude aj bohatá tombola.”

(dob)

Páčil sa vám článok?