Futbal zase ochromí okolie Tehelného poľa

7.10.2009
0
Páčil sa vám článok?

Sobotňajší futbalový zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2010 Slovensko - Slovinsko (20.30 h) znovu privedie na Tehelné pole vyše 20 000 divákov. Organizátori preto pripravili niektoré opatrenia.

Podľa informácií organizátorov a polície, ulice Tegelhoffa, Príkopova a Kalinčiakova budú uzavreté od piatka 9. októbra 2009 od 20.00 h do soboty 10. októbra do 24.00 h. Bajkalská ulica bude uzatvorená v sobotu 10. októbra od 12.00 do 24.00 h podľa uváženia Policajného zboru SR (premávka MHD však bude cez tento úsek povolená).

Na štadión si návštevníci nesmú zobrať pyrotechniku, zbrane, alkohol, videokamery, dáždniky, fľaše vrátane plastových alebo iné predmety, ktoré môžu byť použité ako zbraň, alebo môžu byť vhodené na ihrisko.

V Novom Meste bude navyše v deň zápasu od 12.00 do 24.00 h zákaz predaja, podávania a požívania alkoholických nápojov.

Týka sa to reštaurácií, barov, kaviarní, vinární, bistier, bufetov, hostincov, pivárni, viech, ale aj predajní potravín v blízkom okolí štadióna. Ide o územie ohraničené Tomášikovou ulicou (obojstranne od Trnavskej), Vajnorskou (od Tomášikovej po Riazanskú), Riazanskou (obojstranne po Kukučínovu), Kukučínovou (po Šancovú), Trnavským mýtom, Trnavskou ulicou (po Tomášikovu) vrátane areálu Tehelného poľa.

(mm)

Páčil sa vám článok?