Polmaratón na Partizánskej lúke pre deti

3.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

V sobotu 19. septembra 2009 organizuje Linka detskej istoty pre UNICEF úvodný ročník charitatívnej akcie - polmaratón „21 km pre deti“. Pobeží sa v Malých Karpatoch so štartom aj cieľom na Železnej studienke v amfiteátri areálu Partizánskej lúky.

Záujemcovia o účasť si môžu vybrať zo štyroch tratí rôznych dĺžok a náročnosti terénu - troch súťažných a jednej nesúťažnej, pričom na štarte sa môžu objaviť jednotlivci aj celé družstvá.

Ako uvádzajú organizátori akcie, keďže ide o charitatívnu akciu, od účastníkov sa očakáva nielen športový výkon, ale aj niečo navyše - spoluúčasť na organizácii a fundraisingu. Štartovné bude venované ako dar na podporu činnosti Linky detskej istoty.

Uzávierka prihlášok je 14. septembra 2009. Charitatívne štartovné môžete uhradiť pri odovzdaní prihlášky alebo priamo v deň „21 km pre deti“ pri prezentácii účastníkov. Charitatívne štartovné sa uhrádza ako dar pre Linku detskej istoty vo výške od 30 € a uhrádza ho každý účastník niektorej z troch súťažných tratí. Podrobností sú na stránkach www.unicef.sk/ldi a www.21kmpredeti.ldi.sk.

(mm)

Páčil sa vám článok?