Belasá párty v sobotu ovládla Tehelné pole

29.6.2008
0
Páčil sa vám článok?

Slovan Summerfest 2008 si v sobotu od podvečera až do pol noci vyžiadala plné nasadenie všetkých prítomných - hráčov a fanúšikov ŠK Slovan a HC Slovan Bratislava. Kto prišiel, ten neoľutoval. Belasá párty ako sa patrí.

Na prvej letnej párty najslávnejšieho klubu na Slovensku nechýbalo vedenie klubu na čele s prezidentom Ľudovítom Černákom, hráčmi, trénermi Ladislavom Peckom a Mariánom Zemanom, realizačný tím a všade dookola dvanásty hráč Slovana - fanúšikovia.

Na pódiu sa predstavila hudobná skupina Karpina s hokejovou hymnou belasých My sme Slovan a my sme tu doma, Lojzovci, krásne dievčatá v súťaži Miss Belasá ruža, ako aj hudobná skupina skalných Slovana Belasá šľachta. Tá na záver večera pokrstila nové CD Belasá šľachta II, krstnými otcami boli útočník HC Slovan Miroslav Lažo a brankár ŠK Slovan Dominik Rodinger.

Vrcholom Slovan Summerfestu 2008 bola premiéra novej hymny ŠK Slovan Bratislava v podaní operného speváka Jána Babjaka. Prvý ročník festivalu zorganizovalo občianske združenie Belasá šľachta, ktorého čestnými členmi sa v sobotu stali in memoriam dve ikony futbalového a hokejového Slovana - Peter Dubovský a Dušan Pašek.

Kto prišiel v sobotu večer na Tehelné pole, určite neľutoval. Už teraz sa fanúšikovia belasých tešia na druhý ročník Slovan Summerfestu - veď hokejisti HC Slovan chcú majstrovský titul obhájiť a futbalisti ŠK Slovan ho chcú v nadchádzajúcej sezóne po rokoch konečne opäť získať. "Ďakujme za podporu počas celej sezóny. Som presvedčený o tom, že v budúcom ročníku urobíme našim priaznivcom veľa radosti," povedal v sobotu prezident ŠK Slovan Ľudovít Černák.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?