Na Bratislavskom dni detí aj o zájazd do Pekingu

2.6.2008
0
Páčil sa vám článok?

Malí aj veľkí Bratislavčania môžu osláviť Bratislavský deň detí športom a zábavou v sobotu od 10:00 h na futbalovom štadióne ŠK Slovan Bratislava na Tehelnom poli. Dvaja šťastlivci môžu zároveň vyhrať zájazd na Olympijské hry do Pekingu.

Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých športových súťaží a hier, kúzelnícku šou, maľovanie na tvár, ukážky policajného vozidla a špeciálnej policajnej výstroje, autogramiádu slovenských olympionikov, napríklad Janky Dukátovej, Jozefa Krnáča, Jozefa Pribilinca, futbalistov či hokejistov ŠK Slovan Bratislava.

Pripravené budú aj nafukovacie atrakcie pre deti ako gumobeh, lezecká fľaša, gladiátor, mucha, šmykľavka a na záver vystúpenie speváka Petra Cmoríka. Informoval o tom Jozef Pukalovič zo spoločnosti Be Cool, s.r.o..

Pri vstupe na štadión dostane každý účastník na ruku náramok s identifikačným číslom, ktoré bude slúžiť ako číslo do zlosovania o zájazd pre dve osoby na Hry XXIX. olympiády v Pekingu. Plocha štadióna bude rozdelená na časť individuálnych hier a časť kolektívnych športov a súťaží.

Návštevníci sa môžu zapojiť aj do súťaží o najkrajší obrázok namaľovaný na chodníku, o najšikovnejšiu mamičku či najrýchlejšieho otecka. Autogramy od zaslúžilých športovcov bude možné získať od 14:00. Pripravený je aj exhibičný futbalový zápas či aerobik s Luciou Medekovou.

Od 17:30 sa na pódiu uskutoční losovanie o vecné ceny a o zájazd do Pekingu. Hudobný koncert Petra Cmoríka si môžu jeho priaznivci vychutnať od 18:00. Na ploche a v priestoroch tribún budú umiestnené stánky s občerstvením. Zdravotná služba bude zabezpečená Červeným krížom a rýchlou lekárskou pomocou v priestoroch štadióna. Podujatie organizuje spoločnosť Be Cool, v spolupráci s hlavným mestom, za podpory Západoslovenskej energetiky, a.s. a ďalších.

(sita)

Páčil sa vám článok?