Útočník Michal Hreus zostáva v HC Slovan

20.4.2008
0
Páčil sa vám článok?

Útočník Michal Hreus sa dohodol s domácim hokejovým majstrovským klubom HC Slovan Bratislava na predĺžení spolupráce o jeden rok s opciou na ďalší. Tridsaťpäťročná opora belasých zaznamenala v 71 zápasoch počas uplynulej sezóny 55 bodov za 17 gólov a 38 asistencií.

V poradí produktivity Slovnaft extraligy sa Hreus zaradil na 17. miesto. V playoff v 18 stretnutiach skóroval šesťkrát a pridal rovnaký počet asistencií.

"Ja som bol rozhodnutý už v priebehu sezóny. Bolo potrebné len počkať na ten správny čas, aby sme si spoločne k tomu sadli. Po uplynulých dvoch ročníkoch som nemal nad čím premýšľať," uviedol rodák zo Žiliny M. Hreus.

Michal Kokavec odchádza do Žiliny

Ďalší odchovanec žilinského hokeja Michal Kokavec, ktorý v poslednom ročníku Slovnaft extraligy pôsobil v HC Slovan, naopak z Bratislavy odchádza - podpísal dvojročný kontrakt s MHK Žilina s následnou opciou.

Michal Kokavec obliekal dres Žiliny ako junior v sezóne 1997/1998. V ročníku 2005/2006 nastúpil za Mestský hokejový klub Žilina v 33 zápasoch, v ktorých strelil tri góly a na sedem prihrával.

Počas svojej hráčskej kariéry Michal Kokavec obliekal dresy tímov Erie Otters (OHL), HC Třinec, HK Trnava, HK 36 Skalica a HC Slovan Bratislava. V poslednej sezóne nastúpil 25-ročný krídelník za Slovan v 61 zápasoch, v ktorých vsietil štyri góly a na tri prihrával.

(sita)
Páčil sa vám článok?