Slovanisti rokovali s vedením Sparty Praha

18.12.2007
0
Páčil sa vám článok?

Viceprezident Slovana Ľudovít Černák ml. a generálny riaditeľ klubu Dušan Tittel boli dnes na rokovaní v pražskej Sparte. Rokovali o spolupráci v oblasti mládežníckeho futbalu, o záujme ŠK Slovan o niektorých hráčov Sparty a rozlúčkový zápas pred uzatvorením starého štadióna na Tehelnom poli.

Slovan Bratislava, tak ako avizoval Dušan Tittel má záujem o začatie budovania futbalovej akadémie, ako súčasť podpory práce s mládežou v klube. Sparta Praha má kvalitne vybudovanú mládežnícku futbalovú akadémiu a jej skúsenosti s touto činnosťou môžu byť podľa generálneho riaditeľa pre Slovan prospešné.

Slovan prejavil záujem o niektorých hráčov Sparty. Ide predovšetkým o niektorých bývalých, ale aj aktuálnych reprezentantov SR, ktorí v kádri mužstva z letnej nedostávajú adekvátny priestor. V tomto smere padli na rokovaní aj niektoré konkrétne mená, avšak kluby zatiaľ považujú túto časť stretnutia za neuzatvorenú a bude predmetom ďalšej diskusie.

Záverečným bodom bola ponuka zo strany ŠK Slovan Bratislava, odohrať na ihrisku na Tehelnom poli záverečné stretnutie pred uzatvorením štadióna a začiatkom výstavby nového Národného futbalového stánku. Prvotná predstava je taká, že by proti sebe nastúpili posledné federálne majstrovské zostavy a v druhej časti by hrali aktuálne tímy oboch klubov.

Dušan Tittel hodnotil stretnutie ako veľmi prospešné verí v pozitívny výsledok.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?