Na Silvestra sa bude opäť bežať cez mosty

18.12.2007
0
Páčil sa vám článok?

V pondelok 31. decembra sa rozlúčime nielen so starým rokom, ale atléti majú na tento osobitý deň pripravené už tradičné podujatie, ktoré priťahuje nielen aktívnych, ale aj rekreačných športovcov.

Devätnásty ročník Silvestrovského behu cez bratislavské mosty zorganizovala Správa telovýchovných a rekreačných zariadení mesta Bratislava (STaRZ) a pobeží sa posledný deň roka o 10.00 h od Ekonomickej univerzity v Petržalke do Starého Mesta pod Most Lafranconi.

Online registrácia je do 27. decembra a takto prihlásení bežci si vyzdvihnú číslo po zaplatení štartovného. Kto si účasť rozmyslí na poslednú chvíľu, môže sa prihlásiť v deň behu od 8.30 do 9.30 h pri Ekonomickej univerzite.

Štartovné je 100 korún, trať sa pobeží smerom od univerzity cez Prístavný most, areál prístavu, Most Apollo, nábrežie Dunaja, Starý most, Gondovu ulicu, Fajnorovo nábrežie, Nový most, petržalské nábrežie až po cieľ pod Mostom Lafranconi.

Všetci účastníci štartujú súčasne, osobné veci sa pri štarte odovzdajú do autobusu, ktorý ich potom privezie k cieľu. Okrem cien pre troch najrýchlejších sa šťastlivci môžu tešiť aj na ceny z tomboly.

(mm)
Páčil sa vám článok?