Trnavčania chcú v nedeľu pochodovať Bratislavou

21.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

Futbaloví fanúšikovia Spartaka Trnava plánujú v nedeľu 23. septembra popoludní megapochod naprieč hlavným mestom Bratislavou, keďže v šlágri 10. kola Corgoň ligy sa na štadióne Artmedie za Starým mostom stretne Spartak s domácim výberom Vladimíra Weissa.

Podľa informácie na oficiálnej internetovej stránke sa priaznivci Trnavy vydajú na stretnutie vlakom s odchodo z Trnavy o 12.00 h.

V Bratislave sa potom fanúšikovská ekipa odetá v "červeno-čiernych" farbách presunie z hlavnej železničnej stanice na pravý breh Dunaja. Na pochode sa očakáva rekordná účasť niekoľkých tisícov fanúšikov.

Na bezpečnosť pred, počas zápasu a po ňom, dohliadnu desiatky policajtov. Dopravní policajti dohliadnu na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v okolí štadióna a na príjazdových cestách. K nerušenému priebehu prispeje aj jazdná polícia a policajti s vycvičenými služobnými psami.

Polícia je podľa informácií zástupkyne bratislavskej policajnej hovorkyne Dáše Kollárovej informovaná o avizovanom pochode trnavských fanúšikov. Ako uviedla, policajti dohliadnu na jeho pokojný priebeh a v prípade narušenia poriadku je polícia pripravená použiť potrebné sily a prostriedky na jeho obnovenie.

(tasr, sita)

Páčil sa vám článok?