Poprad Slovanistov vystrašil, Viedeň potešila

4.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

Aj taký je hokejový život. Ak sme pred týždňom písali o rozpačitých pocitoch z výkonov a výsledkov majstra na Tatranskom pohári v Poprade, po poslednom víkende je zase všetko iné.

Hokejisti Slovana sa z turnaja Kelly´s Cup vo Viedni vrátili s dvomi víťazstvami a tesne pred začiatkom Extraligy potešili fanúšikov. Zverenci Zdena Cígera najskôr vyhrali nad nemeckým Ingolstadtom 3:1 a vo finále si poradili aj s domácou Viennou Capitals 4:1. Strelcami finálových gólov boli Uram, Hujsa, Kováčik a Kropáč, teda hráči, od ktorých sa čaká, že potiahnu ligovú káru.

Najvyššia hokejová súťaž sa začína už piatok, slovanisti cestujú najskôr do Martina, dom sa predstavia najbližšiu nedeľu, keď privítajú Trenčín. Aj ďalšie tri stretnutia by mohli byť pre Bratislavčanov zaujímavé. Najskôr bude ich súperom reprezentačná dvadsiatka, potom zavítajú do hlavného mesta Košičania a nasleduje výjazd do Kežmarku, kde sa na Slovan teší nováčik z Kežmarku. Viac sa o príprave, či cieľoch slovenského majstra dočítate v nasledujúcom vydaní.

(mm)
Páčil sa vám článok?