Bratislavskí rafteri v Čunove dominovali

13.6.2007
0
Páčil sa vám článok?

Bohatá nedeľňajšia žatva - tak vyzeralo 3. kolo Európskeho pohára mužov a žien v šprintoch rafterov, ktoré bolo posledný víkend v Čuňove.

Po sobotňajšom prvom dni, keď si všetky víťazstvá pripísali české posádky, nedeľňajšie disciplíny ovládli slovenské lode, pričom obaja víťazi majú miesto rodiska a pôsobenia v Bratislave. Medzi šesťmiestnymi mužskými raftmi (R6) bol najrýchlejší Hazard Team Bratislava. Ten zvíťazil pred piatimi českými družstvami, na 7. priečke skončila druhá najlepšia bratislavská posádka z Tatranu Bratislava. Dominantné bratislavské postavenie v tekto disciplíne potvrdilo 9. miesto tretieho bratislavského tímu Fortuny.

Kto iný ako Mistral. Aj tak možno označiť ženskú súťaž v šprinte (R6). Úradujúce majsterky Európy znovu zdolali svoje najväčšie súperky z Česka, Jezinky Trója, a potvrdili dominantné postavenie v tejto disciplíne. Mistral súťažil aj medzi štvormiestnymi raftmi, kde obsadil trochu prekvapujúco až 3. priečku. Celkove sa v Čunove predstavilo 63 raftov z piatich krajín, 48 mužských a 15 ženských.

(mm)
Páčil sa vám článok?