Konečne: Verejná plaváreň v Petržalke otvorí v sobotu opäť svoje brány

5.8.2022

Zdroj: FB Ján Hrčka

Páčil sa vám článok?

Verejná krytá plaváreň v bratislavskej Petržalke otvorí po 24 dňoch opäť svoje brány pre verejnosť. Stane sa tak v sobotu (6. 8.). Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) Bratislava potvrdil vyhovujúcu kvalitu vody v bazénoch. Mestská časť o tom informuje na sociálnej sieti.

Samospráva sa zároveň ospravedlnila za dočasnú nedostupnosť verejného športového zariadenia, o ktorej rozhodlo jej bývalé vedenie. Niekdajší konateľ spoločnosti Športové zariadenia Petržalky, pod ktorú plaváreň spadá, rozhodol pred svojím odchodom okrem iného o celozávodnej dovolenke zamestnancov, ale aj vypustení bazénov. Zistené však boli aj ďalšie dlhšie neriešené nedostatky a problémy.

"S tímom nového konateľa sme čas využili na viaceré pozitívne zmeny. Za všetky spomenieme spojazdnenie toboganu a ďalšieho vybavenia, vyčistenie vzduchotechniky a odstránenie hrdze či zaplátanie deravých bazénov," približuje mestská časť. Na pláne do budúcnosti je tiež napríklad rozšírenie služieb, zlepšenie prístupu zamestnancov k návštevníkom, ale aj úprava cenníka. Petržalská plaváreň je otvorená každý deň vrátane víkendov, sviatkov a dní pracovného pokoja.

(TASR)

Páčil sa vám článok?