Starosta Zaťovič spolu s tímom poslancov ohlásili opätovnú kandidatúru v Dúbravke

22.6.2022
0

Zdroj: Naša Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Do nadchádzajúcich komunálnych volieb vstupuje dúbravský starosta Martin Zaťovič s tímom „Naša Dúbravka“. V prípade, že sa podarí vyzbierať 10-tisíc podpisov na registráciu novej politickej „Strany obcí a miest-SOM Slovensko“ sa Naša Dúbravka stane jej súčasťou.

„Polovicu kandidátky do miestneho zastupiteľstva tvoria súčasní miestni poslanci, s ktorými sme pracovali aktuálne volebné obdobie, a druhú polovicu sme ponúkli novým, aktívnym ľudom, ktorí chcú participovať na zlepšovaní života v našej mestskej časti,“ povedal po oznámení kandidatúry  starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

„Chceme dokončiť dôležité projekty, ako je rozšírenie Harmincovej ulice, kde beží výberové konanie na stavebníka, čo najlepšie sa pripraviť na zavedenie celomestskej parkovacej politiky a pokračovať v rozbehnutých prácach, obnove škôl, športovísk a verejných priestorov,“ dodal Zaťovič.

Na župných poslancov za Dúbravku budú kandidovať súčasný vicežupan pre oblasť zdravotníctva a miestny poslanec Juraj Štekláč, miestny poslanec a predseda Komisie životného prostredia Tomáš Husár a starosta Martin Zaťovič. Na mestských poslancov budú kandidovať súčasná viceprimátorka Zdenka Zaťovičová, mestský a župný poslanec Juraj Káčer.

Zdroj: Naša Dúbravka

​Naša Dúbravka.

Na miestnych poslancov za Našu Dúbravku budú kandidovať: Mária Belicová, Mário Borza, Marián Bohunský, Tomáš Buzinger, Štefan Gubrica, Juraj Horan, Tomáš Husár, Pavol Jančovič, Štefan Maceják, Matej Marhavý, Igor Mravec, Miroslav Pástor, Marián Podrazil, Karina Remišová, Maroš Repík, Richard Šafárik, Lukáš Šoltés, Juraj Štekláč, Branko Semančík, Milan Trstenský, Pavel Vladovič, Juraj Vondrášek, Dušan Mikuláš

Heslom dúbravských kandidátov pre voľby 2022 je „Naša Dúbravka – moja srdcovka“. „Je vyjadrením našej kandidatúry, toho, že ako poslanci by mali vykonávať svoj mandát rozumne a so srdcom,“ dodal Zaťovič.
Na informovanie voličov budú používať stránku nasadubravka.sk a facebookový a instagramový profil s rovnakým menom.

(ts, ms) 

Páčil sa vám článok?