Tohtoročné vianočné trhy na Hlavnom námestí odštartujú v piatok 26. novembra

5.11.2021
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Hlavné mesto pokračuje s novým konceptom vianočných trhov, ktoré sú zamerané na kvalitu, sú zero waste, a po prestávke by sa opäť mali stať miestom, kde si sviatočné chvíle ľudia užijú spolu.

"Pripravených je viac ako 40 stánkov s vianočnými špecialitami, tradičnou slovenskou, ale aj medzinárodnou kuchyňou, voňavou kávou a tiež sa môžete tešiť na stánky, kde nájdete pochúťky bez lepku/bez mäsa/bez laktózy a napríklad aj darčeky," informovali nás z oddelenia komunikácie magistrátu. 

Vianočnú atmosféru budú dotvárať playlisty s obľúbenými vianočnými pesničkami známych osobností. Dobré jedlo a príjemnú vianočnú atmosféru na vianočných trhoch si Bratislavčania a návštevníci mesta užijú až do 22. decembra.

VIDEO: Na Hlavnom námestí už stojí 15-metrový vianočný stromček - tento rok by mali byť v centre Bratislavy až tri!

Bratislavskí dopravní policajti dnes asistovali pri transporte 15-ometrového vianočného stromčeka na Hlavné námestie, kde bude inštalovaný v rámci nadchádzajúceho adventného obdobia, počas ktorého sa tu budú konať aj tradičné vianočné trhy. Organizátorom trhov pri Starej radnici, teda na Hlavnom a Františkánskom námestí bude bratislavský magistrát...

Vstup na Vianočný Hlavný trh bude podľa aktuálneho nastavenia Covid semaforu v čase spustenia trhov buď v režime plne očkovaní alebo OTP.

(ts, ms) 

Páčil sa vám článok?