FOTO: Padnutý stĺp vo Vrakuni - Nahnevaný starosta Kuruc kritizuje nečinnosť kompetentných

11.10.2021

Zdroj: FB Zuzana Schwartzová

Páčil sa vám článok?

Včera na Ráztočnej ulici v bratislavskej Vrakuni auto nezvládlo zákrutu a poškodilo stĺp s káblami. Informoval o tom na sociálnej sieti starosta Vrakune Martin Kuruc s tým, že pre nečinnosť zainteresovaných strán sa teraz situácia s padnutým stĺpom v tejto oblasti skomplikovala. Pri výjazde z Vrakune smerom do Mosta pri Bratislave padnutý stĺp spôsobuje rozsiahle zápchy.

Včera na Ráztočnej ulici v bratislavskej Vrakuni auto nezvládlo zákrutu a poškodilo stĺp s káblami. Starosta Vrakune Kuruc na sociálnej sieti priblížil, že hneď ráno bola skutočnosť, že je na ceste poškodený stĺp aj s rozvodmi a hrozí pád, oznámená tak správcovi ako aj ZSE a situáciu treba urgentne riešiť.  "Celý deň nič a teraz sa stĺp nahol tak, že káble sú už na zemi, autá nemôžu prejsť a situáciu musí riešiť polícia," nahnevane pokračoval Kuruc a kritizuje nečinnosť kompetentných.

Dodal, že padnutý stĺp patrí telekomunikáciám a na ich telefonát im zodpovedný pracovník oznámil, že na posúdenie majú dva dni...

Zdroj: Facebook/Martin Kuruc

Zdroj: Facebook/Martin Kuruc

​Spadnuté drôty napokon zablokovali cestu...

Zdroj: Facebook/Zuzana Schwartzová

Ráztočnú ulicu musela polícia uzavrieť...

Zdroj: Facebook/Zuzana Schwartzová

​Havarijnú situáciu prišli riešiť hasiči...

"Takto si tu my žijeme a divíme sa, že nič nefunguje. No bojím sa, že takým prístupom to ešte dlho ani fungovať nebude," konštatoval Kuruc a dodal, že keby v tejto mestskej časti žije riaditeľ telekomunikačných služieb, situácia by nezašla až sem. "Ale bývajú tu len bežní ľudia, ktorí trčia v zápche pre nezáujem pracovníkov súkromných firiem," vyjadril na záver pohoršenie Kuruc.

Ako informovala Zelená vlna, pri výjazde z Vrakune smerom do Mosta pri Bratislave sa pre zablokovaný  spadnutý stĺp tvoria kolóny. Zuzana do diskusie k príspevku starostu napísala: "Polícia sa snaží odkláňať dopravu - problémom je medzimestská i nákladná doprava-točia sa tu v záhradách. Inak šoférom auta bol podnapitý Ukrajinec - t.č. už mal odobratý vodičský preukaz. Táto zákruta je veľmi nebezpečná, bolo by vhodné, aby magistrát (keďže je to jeho komunikácia) dal namontovať zvodidlá - je tu priamo popri ceste chodník."

(nc)

Páčil sa vám článok?