V Starom Meste môžete osláviť MDD na Dunaji. Všetky atrakcie sú zdarma

31.5.2021
0

Zdroj: TASR - Michal Svítok

Páčil sa vám článok?

Medzinárodný deň detí môžete osláviť v utorok 1. júna aj na Rázusovom nábreží vrátane Propelleru. Oslavy potrvajú od 14:30 do 18:00 hod. a pripravený je veselý program, ktorý je celý zdarma.

Ako informuje mestská časť Staré Mesto na sociálnej sieti, medzi hlavné atrakcie určite patrí plavba na lodi Prešov. V pláne sú celkovo štyri jazdy, každá potrvá 45 minút. Nalodiť sa môžete na nástupišti č. 1 o 15:00, 16:00, 17:00 a 18:00 hod. Kapacita lode je 150 ľudí.

Okrem toho je pripravená aj jazda na rýchlych motorových člnoch SpeedBoats.sk. Jazdu môžu absolvovať deti bez vekového obmedzenia. Nástup je na pontóne za Propellerom a akcia bude trvať od 15:00 do 18:00, v prípade veľkého záujmu aj dlhšie. Každá jazda trvá zhruba 5 až 8 minút.

O náladu sa na podujatí postará Divadlo Jaja. S Jajou sa deti pojašia  od 14:30 do 18:00 hod.

V rámci workshopu sa budú šiť Staromestské srdcia spolupatričnosti - každý malý tvorca dostane zaň medovníkové srdiečko, pričom účastníci workshopu dostanú zdarma aj farebnú cukrovú vatu. 

Pokiaľ ide o pravidlá a opatrenia, všetci  sú povinní mať prekryté horné dýchacie cesty. V interiéri (workshop v Propelleri) musia mať deti počas práce respirátor alebo rúško. Dezinfekcia rúk bude k dispozícii, rovnako aj toaleta s vodou a mydlom. 

(ms)

Páčil sa vám článok?