FOTO a VIDEO: V Čunove pomáha so zimnou údržbou aj záhadný miestny dobrovoľník...

27.1.2019

Zdroj: FB Bratislavské služby

Páčil sa vám článok?

Sobotné sneženie sa nevyhlo ani Čunovu, kde sú však na haldy snehu vždy pripravení. Aj včera vyrazil do ulíc aj miestny dobrovoľník na malom, ale výkonnom vozidle, vďaka ktorému sa zimná údržba na miestnych cestných komunikáciách a chodníkoch zvláda oveľa ľahšie.

„Včerajšie dočisťovanie ciest chodníkov v Čunove. Hlavnú prácu nám tu vždy urobí náš miestny bagrista s New Hollandom s radlicou a obecný traktorík Kubota s radlicou. Ja vypomôžem očistiť to čo ostane. Prepluhoval som aj magistrátne komunikácie, záliv pre MHD, prechody pre chodcov a pešie prístupy na hrádzu s ponechaním pásu snehu pre sánkarov a bežkárov,“ napísal na sociálnu sieť miestny dobrovoľník, ktorý sa na Facebooku stará aj o stránku Bratislavské služby. Telefonovali sme aj na mobilné číslo uvedené na oficiálnej stránke mestskej časti Čunovo, ale nikto nám ho v nedeľu nebral a tak sme sa jeho meno nedozvedeli ani tam...

Zdroj: FB Bratislavské služby

Vlani zverejnil aj toto video, kde pluhuje cestu...

Miestny dobrodinec asi nemá záujem o popularitu vlastnej osoby či svojich pomocníkov. Na sociálnej sieti je však odkaz, že ich cieľom je pomáhať tam, kde samospráva nemôže, nevie, nechce alebo nedokáže. Zároveň tu okrem čísla svojho transparentného účtu zanechali aj svoje heslo: Robíme Bratislavu krajšou. A my ich za tento nápad i snahu samozrejme chválime!

(ars)

Páčil sa vám článok?