Petržalka plánuje nové ihrisko, Ružinov opravu cesty: Hľadajú dodávateľov

18.7.2018
Petržalka sa pustila do opravy chodníkov a parkovísk za 400-tisíc eur - bajan
Páčil sa vám článok?

Bratislavská Petržalka ešte zopár dní hľadá dodávateľa stavebných prác na výstavbu detského ihriska na Gessayovej ulici. Verejné obstarávanie na dobudovanie ihriska o novú dopadovú plochu, nové cvičiace prvky pre deti a mládež, streetworkoutovú zostavu a hojdačku-Hniezdo zverejnila na svojej webovej stránke.

Cena je odhadovaná do 12.000 eur bez DPH, resp. 14.400 eur s DPH. Ponuky je možné predkladať do piatka 20. júla, otváranie obálok je naplánované na pondelok 23. júla.

Mestská časť Ružinov zasa hľadá dodávateľa rekonštrukčných prác vozoviek komunikácií vo svojej správe v rámci druhej etapy. Verejné obstarávanie zverejnila vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). "Predmetom je stavebná úprava jestvujúcich komunikácií, ktoré budú spĺňať kvalitatívne požiadavky na bezpečnú premávku motorových vozidiel a chodcov na uliciach," uvádza sa vo výzve.

Cena je odhadovaná na 162.728 eur bez DPH. Ponuky je možné predkladať do 8. augusta do 9.00 h, obálky by sa mali začať otvárať v daný deň od 9.10 h. Zákazka, resp. rámcová dohoda by mala trvať od 10. septembra do 15. novembra tohto roka.  

(TASR)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie