Nemáte na zajtra program pre deti? Hrad Červený kameň sa zajtra premení na Rozprávkoland

13.7.2018

Zdroj: BSK

Páčil sa vám článok?

Na hrade Červený kameň sú zajtra pre vás a vaše deti pripravené obľúbené detské show, atrakcie, rôzne divadielka, súťaže a aktivity s animátormi. Hrad sa v tento deň premení na najväčší rodinný festival Rozprávkoland.  

„Verím, že podujatie poteší čo najviac detí, ale aj dospelých, jednoducho všetkých, ktorí sa túto sobotu rozhodnú stráviť na tomto krásnom mieste,“ povedal bratislavský župan Juraj Droba.

 Najväčší rodinný festival Rozprávkoland je určený pre celé rodiny a príjemný deň plný zábavy si užijú najmä deti, pre ktoré si organizátori pripravili bohatý program už od desiatej rána. Vychutnať si môžu divadielka, nafukovacie hrady, maskoti, tancovanie, šantenie, rôzne súťaže a koncerty tých najobľúbenejších detských spevákov. Tešiť sa môžete na Mira Jaroša, Paci Pac, Tárajka a Popletajku, Baby band s pesničkami Fíha Tralalala, Šmolkov, Kiki a Riki a iné.

Na hrad Červený kameň sa môžete odviezť aj Malokarpatským expresom. Ten štartuje z bratislavskej AS Mlynské Nivy o 10:35 a 13:35. V týchto spojoch Bratislavský samosprávny kraj pripravil pre cestujúcich 40 lístkov na podujatie Rozprávkoland. Celodenný lístok na Malokarpatský expres stojí pre dospelých 4 eurá, zľavnený pre deti do 18 rokov stojí 2,50 eura. Malokarpatským expresom môžete z Červeného kameňa odísť 15:20 a 17:00.

(TS)

Páčil sa vám článok?