Račania môžu využiť v stredu služby bezplatnej právnej poradne

16.2.2016
0
Račania môžu využiť v stredu služby bezplatnej právnej poradne - znak_raca
Páčil sa vám článok?

Bratislavská mestská časť Rača opäť ponúka bezplatnú právnu poradňu, ktorá sa bude konať v stredu 17. februára v čase od 15.00 do 17.00 h v Obecnom dome na Alstrovej ulici. Informuje o tom račianska samospráva na svojej webovej stránke.

Záujemcovia môžu využiť právne poradenstvo, ktoré sa týka najmä rodinných vzťahov, dedičského konania, pracovno-právnych vzťahov, otázok majetkovej povahy. Taktiež ochrany spotrebiteľa či exekúcie.

"Poradňa nezastupuje občanov pred súdmi ani inými inštitúciami a tiež sa nezaoberá trestným právom," upozorňuje mestská časť. Právne poradenstvo je poskytované formou osobnej ústnej konzultácie. Záujemca nemusí preukazovať svoje zárobkové a majetkové pomery. Do poradne nie je potrebné sa vopred nahlasovať a obyvatelia sú vybavovaní v poradí, v akom prišli do poradne. Poradňa je určená len pre obyvateľov s trvalým alebo prechodným pobytom v Rači.

Občania Rače sa môžu bezplatne poradiť s právnikom na račianskom miestnom úrade vždy každú prvú a tretiu stredu v mesiaci v čase od 15.00 do 17.00 h v Obecnom dome na Alstrovej ulici. Nasledujúca právna poradňa bude 2. marca.

(TASR)

Páčil sa vám článok?