Novú kartu vybavíte už aj z domu

15.12.2015
0
Novú kartu vybavíte už aj z domu - znak_karlovaves
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Karlova Ves sa stala druhou bratislavskou mestskou časťou, kde môžu držitelia vyhradených parkovacích miest požiadať o ich predĺženie nielen osobne, ale aj elektronicky.

V Karlovej Vsi je približne dvetisíc vyhradených parkovacích miest. V minulosti museli ich držitelia kvôli predĺženiu vyhradeného parkovacieho miesta absolvovať cestu na Miestny úrad Karlova Ves alebo zaslať vyplnenú žiadosť o predĺženie poštou.

Po novom si držitelia vyhradených parkovacích miest môžu žiadosť o predĺženie podať prostredníctvom internetu a bez návštevy úradu. Miestny úrad zriadil na svojej stránke jednoduchý formulár, ktorého vyplnenie zaberie približne päť minút. O vybavení žiadosti bude občan následne informovaný prostredníctvom emailu. Nový spôsob predlžovania vyhradených parkovacích miest významne skráti čas, ktorý predtým muselo oddelenie dopravy vynaložiť na vybavenie približne dvetisíc papierových žiadostí. Karlova Ves plánuje v nasledujúcich mesiacoch spustiť geografický informačný systém a ďalšie projekty pre občanov.

(st)

Páčil sa vám článok?