Školy už majú za sebou rekonštrukcie

15.12.2015
0
Školy už majú za sebou rekonštrukcie - znak_karlovaves
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Karlova Ves ukončila rekonštrukčné práce vo viacerých školách, ktoré umožnia školákom aj študentom, rovnako aj ich učiteľom a profesorom, tráviť čas a učiť sa v oveľa kvalitnejších podmienkach.

V uplynulých dňoch dokončila zateplenie a ventiláciu telocvične v Základnej škole Karloveská 61. V minulosti v nej síce došlo k inštalácii plastových okien, ktoré telocvičňu zaizolovali, no zároveň spôsobili zrážanie vlhkosti, keďže priestor nemal vyriešené vetranie. Súčasné rekonštrukčné práce preto zahŕňali sanáciu a obnovu vnútornej steny telocvične, inštaláciu ventilácie a zateplenie vonkajšej južnej steny. Súčasťou elektrickej ventilácie sú aj časové spínače, ktoré v pravidelných intervaloch priestor vyvetrajú.

Mestská časť Karlova Ves v uplynulých mesiacoch zrekonštruovala aj sociálne zariadenia Základnej školy Alexandra Dubčeka a Spojenej škole Tilgnerova. Komplexná rekonštrukcia zahŕňala novú sanitu, hygienické zariadenia, odpady a na Spojenej škole Tilgnerova aj výmenu elektrických rozvodov.

(st)

Páčil sa vám článok?