Mládež v Lamači voľné vstupy na kúpalisko príliš nevyužila

30.8.2013
0
Mládež v lamači voľné vstupy na kúpalisko príliš nevyužila - kupalisko_lamac
Páčil sa vám článok?

O možnosť bezplatnej návštevy "domáceho" lamačského kúpaliska bol zo strany detí a mládeže z tejto mestskej časti v prvej časti prázdnin len čiastočný záujem. Väčšina voľných vstupov, ktoré mohli čerpať, ostala nevyužitá.

Na základe zmluvy, ktorú má mestská časť s prevádzkovateľom kúpaliska, Správou rekreačných a telovýchovných zariadení (STARZ) hlavného mesta Bratislavy, majú deti a mládež od troch do 16 rokov možnosť získať poukazy na 10 bezplatných vstupov na kúpalisko. Sumu za využité vstupy prepláca mestská časť zo svojho rozpočtu.

"Mestská časť v tomto roku nechala vytlačiť 600 kusov poukazov, do polovice augusta ich bolo záujemcom vydaných 591 kusov," informovala Michaela Kövari Mrázová, vedúca oddelenia školstva, kultúry a sociálnych vecí Miestneho úradu. Za mesiac júl však podľa jej informácií bolo reálne využitých a vyfakturovaných len 1101 voľných vstupov.

"Celkový počet vstupov i definitívna suma, ktorá pôjde na preplatenie z rozpočtu, bude známa až po septembrovej fakturácii," uviedla Kövari Mrázová.

(TASR)

Páčil sa vám článok?