Primátora opustil ďalší blízky spolupracovník

20.12.2012
0
Primátora opustil ďalší blízky spolupracovník - Miskanin marian
Páčil sa vám článok?

Primátora Bratislavy Milana Ftáčnika (nezávislý) v uplynulých dňoch opustil ďalší blízky spolupracovník. Výpoveď dal riaditeľ kancelárie primátora Marián Miškanin. Ide už o tretieho blízkeho spolupracovníka, ktorý tento rok odišiel z magistrátu.

Medzi dôvodmi, pre ktorý riaditeľ kancelárie primátora odišiel, mali byť nezhody s hovorcom primátora a vedúcim oddelenia marketingu a vzťahov s verejnosťou Ľubomírom Andrassym. Ten si okamžite sadol na Miškaninovu stoličku a je teda aj poverený vedením kancelárie primátora.

Marián Miškanin bol počas Ftáčnikovho starostovania v Petržalke štyri roky prednostom miestneho úradu. Keď Ftáčnik kandidoval na primátora, Miškanin sa uchádzal ako kandidát strany Smer-SD o kreslo petržalského starostu. Vo voľbách prepadol a skončil až na treťom mieste. Podľa dostupných informácií išiel pracovať do súkromného sektora.

Tento rok prišiel Milan Ftáčnik aj o dvoch riaditeľov magistrátu. Po marcových parlamentných voľbách odišiel z tejto pozície Viktor Stromček, ktorý sa stal riaditeľom Kancelárie Národnej rady SR. Na jeho miesto koncom apríla nastúpila vedúca právneho oddelenia Dušana Višňovská. Tá však vydržala ako riaditeľka magistrátu len tri mesiace a v auguste 2012 odišla na vlastnú žiadosť. Na jej miesto nastúpil Ftáčnikov nominant vo vedení BVS, a.s., Rastislav Gajarský.

(brn)

Páčil sa vám článok?