Provizórne poklopy z dreva na detskom ihrisku nahradia

29.6.2012
0
Provizórne poklopy z dreva na detskom ihrisku nahradia - Kanal otvoreny
Páčil sa vám článok?

Ako nás upozornil Dúbravčan Jaroslav Šípoš, na detskom ihrisku na Červeňákovej ulici sú už niekoľko mesiacov kanálové poklopy nahradené provizórnymi drevenými debneniami, ktoré sú pre deti hrozbou. Bol svedkom toho, ako sa pod dieťaťom, ktoré tadiaľ v zápale hry prebehlo, drevá prepadli. Chlapec, našťastie, stihol uskočiť, iné deti však také šťastie mať nemusia.

Zaujímalo nás, či o tom vie dúbravský miestny úrad. Sľúbili nám, že do týždňa provizórne poklopy nahradia betónovými. „Na váš podnet sme na detskom ihrisku vykonali obhliadku, nachádzajú sa tam tri zablendované náhrady poklopov, ktoré majú na okraji otvory, aby sa mohla odvodniť cesta," povedala Katarína Skačanová z oddelenia životného prostredia dúbravskej samosprávy.

„Dodávateľ preverí nosnosť poklopov na ihrisku a objednáme betónové kryty, ktoré do týždňa osadíme. Dáme tam poklopy z betónu, pretože v Dúbravke sa ukradlo už 65 železných kanálových poklopov," uviedol Anton Lisý z oddelenia územného rozvoja výstavby, dopravy a podnikateľských činností miestneho úradu.

(mch)

Bratislavčania, pokiaľ viete o chýbajúcich kanálových poklopoch, napíšte nám. Upozorníme na to kompetentných a zabránime tak spoločne možným nehodám.


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?