Nové lavičky a koše v noci vytrhali vandali

18.4.2012
0
Nové lavičky  a koše v noci vytrhali vandali - Lavicky1
Páčil sa vám článok?

Petržalská samospráva začala osádzať pozdĺž Chorvátskeho ramena nový mestský mobiliár. Nové lavičky a odpadkové koše pribudli aj na úseku medzi ulicami Ševčenkova a Hálova. Aké však čakalo Petržalčanov na Zelený štvrtok prekvapenie? Ktosi v noci vytrhal a zdemoloval čerstvo osadené lavičky a koše!

Ako informovala petržalská hovorkyňa Mária Grebeňová-Laczová, okrem toho niekto ukradol nové koše aj na uliciach Vígľašská a Krásnohorská. Pracovníci podniku verejnoprospešných služieb tak namiesto osádzania nových opravovali zničené lavičky.

Petržalčania pokračujú v osádzaní lavičiek pozdĺž Chorvátskeho ramena aj v týchto dňoch - od premostenia Jantárovej cesty a Námestia hraničiarov až po koniec ramena na Lachovej ulici. Pribudli však aj lavičky a koše na Mamateyovej ulici. Do začiatku týždňa bolo v Petržalke osadených 40 nových lavičiek a 119 odpadkových košov.

(mgl)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?