Župa na veľtrhu cestovného ruchu vo Viedni

11.1.2012
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) bude od štvrtka do nedele od 12. do 15. januára 2012 propagovať cestovný ruch na veľtrhu FERIEN MESSE 2012 vo Viedni, v expozícii bratislavského magistrátu. Na výstavisku pri viedenskom Prátri sa počas 37. ročníka tohto medzinárodného veľtrhu dovolenky, cestovania a voľného času predstaví 700 vystavovateľov zo 70 krajín. V minulom roku podujatie navštívilo 116 820 ľudí.

"Účasť župy na veľtrhu je ďalšou z aktivít a projektov, ktorými posilňujeme cestovný ruch s Rakúskom," povedal predseda BSK Pavol Frešo. Kraj prichádza do Viedne s novinkami. Zaujímavosti regiónu predstaví v novej brožúre "Genuss - Pôžitok", ktorá je pozvánkou na vínnu turistiku, kultúrne podujatia a cykloturistiku do spoločného cezhraničného regiónu Dolného Rakúska a Bratislavského kraja. Novinkou je aj tlačený informačný materiál "Cyklistika relax na dvoch kolesách" a Kalendár podujatí na rok 2012. "Návštevníkom veľtrhu chceme ukázať a presvedčiť ich, že bratislavská župa má množstvo atraktívnych miest a podujatí a rozhodne stojí za návštevu," doplnil Frešo.

Výstava sa koná na výstavisku Messeplatz 1, Halle A, B, vo štvrtok je prístupná odbornej verejnosti, od piatka do nedele širokej verejnosti. Súčasne s veľtrhom cestovného ruchu sa konajú výstavy Vienna Autoshow a Cook&Look.

(TASR)

Páčil sa vám článok?