Poplatky za hroby možno platiť aj na cintorínoch

30.11.2011
0
Páčil sa vám článok?

Zamestnanci Správy cintorínov bratislavského mestského pohrebníctva Marianum budú v decembri na niektorých cintorínoch vyberať poplatky za nájomné a služby spojené s nájmom hrobového miesta.

Na cintoríne Ružinov a v Krematóriu môžu klienti zaplatiť 3. decembra, na cintoríne Slávičie údolie a v Krematóriu 10. decembra a na Martinskom cintoríne a v Krematóriu 17. decembra 2011.

V bratislavskom Krematóriu budú jeho zamestnanci vyberať poplatky len za urnové miesta tam sa nachádzajúce. Na cintoríne Slávičie údolie možno zaplatiť úhradu za hrobové miesta na cintorínoch Slávičie údolie, v mestských častiach Rusovce, Petržalka, Lamač, Dúbravka a Devín.

Na cintoríne Ružinov a na Martinskom cintoríne možno platiť za hrobové miesta na cintorínoch Ružinov, Martinský cintorín a v mestských častiach Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Komárov, Prievoz, Rača a Vajnory.

Podľa uznesenia mestského zastupiteľstva možno predplatiť poplatky za nájomné a služby spojené s nájmom hrobového miesta maximálne do konca roku 2016. Pri platbe sa bude podpisovať i nájomná zmluva k hrobovému miestu.

(TASR)

Páčil sa vám článok?