Magistrát hľadá obchodníkov na Vianočné trhy

11.10.2011
0
Páčil sa vám článok?

Záujemcovia o prevádzku predajných stánkov na bratislavských Vianočných trhoch sa môžu začať hlásiť do výberového konania. Sviatočné trhy sa budú aj v tomto roku konať tradične na Hlavnom námestí a potrvajú od 25. novembra do 23. decembra 2011.

"Mesto v súťaži ponúka 19 stánkov určených na predaj občerstvenia, osem stánkov na predaj občerstvenia a gril a dva stánky, ktoré sú určené na predaj občerstvenia s plochou na pergolu," informoval hovorca primátora.

Obchodníci môžu svoje prihlášky do súťaže posielať najneskôr do 24. októbra. Výsledky výberových konaní budú zverejnené na oficiálnej stránke samosprávy najneskôr 8. novembra 2011.

Mesto zároveň vyhlásilo súťaž na prenájom stánkov, ktoré budú počas Vianočných trhov určené na predaj darčekov vyrobených z kovu, keramiky, textílií či dreva. Ďalšie štyri stánky budú primárne vyčlenené pre služby a projekty charitatívnych spoločností, ktoré budú platiť symbolický nájom 1 euro za deň.

"Samospráva v snahe podporiť ľudovoumelecké dielne vyhradila na Hlavnom námestí taktiež 18 stánkov pre tých predajcov, ktorí návštevníkom trhov ponúknu sortiment tradičných, umeleckých predmetov," dodal hovorca.

(TASR)

Páčil sa vám článok?