V Devínskej Novej Vsi zbierajú nepotrebné šatstvo

6.4.2011
0
Páčil sa vám článok?

Šatstva, textilu, obuvi a nepotrebných hračiek sa môžu zbaviť obyvatelia bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves. V mestskej časti rozmiestnili 12 stálych kontajnerov. Ak budú mať správcovia bytových domov záujem, je možné v budúcnosti umiestniť nádoby aj na kontajnerové stojiská na sídlisku.

Záujemcovia sa majú prihlásiť na miestnom úrade v Devínskej Novej Vsi. Ako uviedla referentka životného prostredia Tatiana Ratayová, mestskú časť to nestojí nič, pričom 95 percent z odovzdaného odpadu je možné recyklovať. Devínska Nová Ves uzavrela zmluvu o poskytnutí kontajnerov na textil, ich rozmiestnení, zbere, preprave a čistote okolo nich s firmou REVENGE.

V súčasnosti sú kontajnery rozmiestnené na nasledujúcich miestach: križovatka Tehliarska - Ílová, križovatka Na Grbe - Na vyhliadke, na konci Bystrickej ulice, pri železničnej trati na Bridlicovej, za bývalou poštou na križovatke Novoveská - Istrijská, pri autobusovej zastávke Na hriadkach, na križovatke Eisnerova - Pod Lipovým, na ulici Štefana Králika 8, Bukovčana 9-11, pri Základnej škole Bukovčana 1, pri Základnej škole Horova a na Uhroveckej.

(sita)

Páčil sa vám článok?